Ohje oli joskus jossain lehdessä, kolmen konstin perunajauhojen mainoksessa. Sen jälkeen tätä kakkua olen tehnyt joka joulu ja tämä on tosi hyvää, vaarallisen hyvää!  :)

200 g margariinia
3 dl sokeria
4 munaa
1.5 dl vehnäjauhoja
2 dl perunajauhoja
2 tl leivinjauhetta
2tl vaniljasokeria
2 dl kuorellista appelsiinimarmeladia
 
Kuorrutus:
1 appelsiinin raastettu kuori (itse en ole laittanut)
2 rkl appelsiini mehua
100 g margariinia
3.5 dl tomusokeria
2 tl vaniljasokeria
1 rkl kaakaota                                          
  
Leivitykseen:
korppujauhoja
 
  1. Vatkaa huoneenlämmössä pehmennyttä margariinia hieman. Lisää sokeri ja munat. Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi ne margariiniseoksen joukkoon. Vatkaa 7 minuuttia. Lisää marmeladi ja sekoita.
  2. Kaada taikina korppujauhotettuun rengasvuokaan (2.2L). Paista uunin alatasossa 175 asteessa 1 tunti. Kumoa kakku vasta jäähtyneenä.
  3. Pese appelsiini hyvin, raasta kuori ja purista mehu. Sekoita huoneenlämpöisen margariinin joukkoon sokerit, kaakao, kuoriraaste ja mehu. Sekoita kuorrutus tasaiseksi ja levitä kakun päälle.