Täyte:

2 dl kermaa

vaniljasokeria

sokeria

200 g maustamatonta tuorejuustoa

300 g appelsiinimarmeladia

1 prk ananasmursakaa

Täytteen sekoittelin ilman ohjetta  ja siitä tuli tosi hyvää! Toivotaan että toimii kakun välissäkin. Illalla nähdään. :)

Pursotuksessa käytin Valion Hyla-kermaa.

Kukat sokerimassaa ja marsipaania.

Kinuski:

2 dl kuohukermaa

2 dl fariinisokeria

2 rkl voita

1. Sekoita kerma ja fariinisokeri kattilassa. Keitä hiljalleen n. 20 minuuttia kunnes seos paksuuntuu. Kuorrute on valmista kun  kun pisara jähmettyy kylmään veteen tiputettuna.

2. Lisää lopuksi voi ja sekoita joukkoon. Anna jäähtyä hieman ennen kakun päälle laittoa.

Ohje Ulla Svenskin Unelmakakut kirjasta.