Ohjeen tähän otin ja suoraan  myös tähän kopioin Sirkun blogista. Maistamaankin oon päässyt tätä Sirkulla ja toivottavasti tästä tuli yhtä hyvää! Tässä pohjana on kääretorttu levyä. Kopsaan Sirkulta tähän sen ohjeen missä on se keksipohja versio. Kuva on otettu heti kaakaon laiton jälkeen...

pohja:

300g keksejä

100g voita

täyte:

397g kondensoitua maitoa

2 banaania

2dl vispikermaa

2tl vaniljasokeria

kaakaojauhetta

1. murustele keksit ja sekoita ne sulatetun voin kanssa hyvin sekaisin.

2. levitä keksit irtopohjavuoan pohjalle ja vähän reunoille. nosta jääkaappiin jähmettymään siksi aikaa kun valmistat täytteen.

3. irrota etiketit purkista ja laita se vesikattilaan kiehumaan alhaiselle lämmölle n. kolmeksi tunnuksi. tänä aikana se tiivistyy ja muuttuu toffeeksi.

4. kolmen tunnin päästä aukaise sälykepurkki ja kaada se pohjan päälle, levitä tasaiseksi. nosta jääkaappiin tai pakkaseen että täyte jäähtyy.

ole varovainen kun aukaset purkkia, pidä kasvot kauempana ja avaa hitaasti!

5. vaahdota kerma ja mausta se vaniljasokerilla

6. pilko yksi banaani toffeen päälle, peitä torttu kermavaahdolla pilko toinen banaani kermavaahdon päälle

7. sihtaa lopuksi kaakaojauhetta koristeeksi.